MAJLIS PENYAMPAIAN HADIAH SERTA SIJIL BAGI PERTANDINGAN MENCIPTA POSTER 2009

Pada:  Jumaat, 20hb November 2009

Jam:  0800 pagi

Tempat:  Bangunan Yayasan Sultan Haji Hassanal Bolkiah, Bandar Seri Begawan.

Tahniah buat Muhammad Adi Adham bin Ramlan kerana telah berjaya mendapat tempat pertama pertandingan mencipta poster bagi Kategori B iaitu kategori Sekolah Menengah/Maktab (tahun 7 hingga 11).

Pertandingan adalah di anjurkan oleh Pusat Kerjasama Sains Teknologi dan Alam Sekitar (STEP CENTRE) kementerian Pendidikan dengan sokongan Syarikat Minyak Brunei Shell Sendirian Berhad.  Pertandingan bertemakan ‘Kearah Kehijauan Brunei’ ataupun ‘Towards A Greener Brunei’.  Muhammad Adi Adham menggunakan perisian photo shop dalam mengahasilkan poster nya yang mana menjadi salah satu dari syarat-syarat pertandingan ini.

Manakala tetamu kehormat pada majlis tersebut ialah yang mulia Awang Haji Muhammad bin Jambul, Pemangku Pegawai Tugas-Tugas Khas Kanan/Ketua Bahagian Pendidikan Swasta Kementerian Pendidikan, Negara Brunei Darussalam yang mana juga sudi menyampaikan hadiah kepada pemenang-pemenang.

Pertandingan ini di sertai oleh beberapa buah sekolah rendah, menengah/maktab,  pra-u/vokasional/teknikal dan beberapa sekolah Arab di bawah Jabatan Pengajian Islam seperti SMALHB, Sekolah Persediaan Arab Bandar Seri Begawan dan Ma’had Islam Brunei sendiri.

Tahniah di ucapkan kepada SMALHB kerana berjaya mendapat tempat yang kedua & ketiga dalam Kategori C iaitu bagi kategori sekolah menengah/maktab (pra-u)/ vokasional & teknikal.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: